Heerlijk weekend Utrecht

Mooie smaakvolle en sfeervolle kamer waar werkelijk niets op aan te merken valt. Heerlijk midden in het centrum Lekker en uitgebreid ontbijt.

Jeanette (13-06-2021)

bookingcom

Heerlijke staycation

Afgelopen weekend een heerlijk verblijf gehad bij het mooie the Court hotel. Prachtige kamers die zich uitstekend lenen voor een kiekje, voorzien zijn van fijne bedden, en eten serveren vanuit restaurant De Rechtband, die is voorzien van een ruim terras. De kamers zijn schoon en voorzien van luxe. Absolute aanrader voor een vriendinnen weekend of stellen!

Frances (22-05-2021)

tripadvisor

Werfkamer is absolute aanrader

De locatie! Utrechtser kun je de ervaring niet hebben. Authentieke werfkamer aan de mooiste gracht van Utrecht. De toegang is over een steile trap en een Schots en scheef pad langs het water met boomwortels als extra obstakels. Het hoort bij de ervaring, maar als je slecht ter been bent zou ik het afraden.

Seth (18-05-2021)

bookingcom

Fantastisch

Vriendelijke personeel, mooi terras, prima kamers schoon en netjes

Piet (16-05-2021)

bookingcom

Heel fijn verblijf

Super mooie locatie aan de gracht en super vriendelijk personeel!

C (06-05-2021)

bookingcom

Heel mooi hotel met geweldige service!

Wij werden vanuit The Hunfeld door omstandigheden overgeboekt naar het Court Hotel. Dit was geluk bij een ongeluk, want hierdoor kregen we ook een kamerupgrade! De kamer was vanwege ons jubileum heel leuk versiert met ballonnen en hartjes. Een service die je niet overal tegenkomt! Het eten op de kamer was ook goed geregeld en door het tafeltje en het servies, was het echt even uit eten "in eigen huis". De kamer was zeer schoon en de ligging van het hotel is ook perfect. Enige minpuntje is dat de dom om het half uur een klokkenspel luidt, waardoor wij in ieder geval niet goed hebben kunnen slapen. Maar daar kan het hotel natuurlijk helaas verder niks aan doen.

Lisa A (21-03-2021)

tripadvisor