We hebben heerlijk genoten , verblijf was goed.

Locatie mooi, dicht bij het centrum. Geen auto nodig gehad. Bedden lagen erg goed , heerlijk ontbijt gehad.

Perdok (09-04-2022)

bookingcom

Overnachting na promotieborrel en diner

Fijn hotel. Goede service, en een prima bed. Vriendelijk personeel dat je verblijf een feestje maakt. Borrel en diner van goede kwaliteit. Goed verzorgd ontbijtbuffet. Een aanrader voor vele gelegenheden.

M (28-02-2022)

tripadvisor

Heerlijk geslapen!

Dit hotel in het hart van Utrecht (straat die uitkomt op de Dom) is ons echt prima bevallen. De kamer was ruim, schoon en modern ingericht. Vooral het bed is ons erg goed bevallen. Heerlijk geslapen!

Xandriana (12-02-2022)

google

Heerlijke staycation

Afgelopen weekend een heerlijk verblijf gehad bij het mooie the Court hotel. Prachtige kamers die zich uitstekend lenen voor een kiekje, voorzien zijn van fijne bedden, en eten serveren vanuit restaurant De Rechtband, die is voorzien van een ruim terras. De kamers zijn schoon en voorzien van luxe. Absolute aanrader voor een vriendinnen weekend of stellen!

Frances (22-05-2021)

tripadvisor

Werfkamer is absolute aanrader

De locatie! Utrechtser kun je de ervaring niet hebben. Authentieke werfkamer aan de mooiste gracht van Utrecht. De toegang is over een steile trap en een Schots en scheef pad langs het water met boomwortels als extra obstakels. Het hoort bij de ervaring, maar als je slecht ter been bent zou ik het afraden.

Seth (18-05-2021)

bookingcom

Fantastisch

Vriendelijke personeel, mooi terras, prima kamers schoon en netjes

Piet (16-05-2021)

bookingcom