Nu boeken
nl
 
 

Restaurant De Rechtbank

 

Behalve heerlijke bedden onder de schaduw van de Dom, biedt Court Hotel haar gasten ook de mogelijkheid om te dineren in de oude rechtbank van Utrecht. Met Europese gerechten en af en toe een Asiatische touch is er voor ieder wat wils. Een reservering is gemakkelijk te maken door de receptie te bellen, of even te kijken op de website van Restaurant De Rechtbank.  

Bij De Rechtbank bent u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat welkom voor een heerlijk momentje voor uzelf.

  

Ontbijt
Geniet 's morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere vers fruit, American pancakes, eitjes, verse broden, superfoodmuesli en verse sappen. 
Bekijk onze Ontbijtkaart

Lunch
Met een uitgebreide kaart en de mogelijkheid om een twee- of driegangenlunch te laten bereiden, is een lunch bij De Rechtbank een ervaring op maat. 
Bekijk onze Lunchkaart

High tea
Liever een zoet moment met onbeperkt verse thee en etagère vol lekkernijen? Dan bent u ook aan het juiste adres bij De Rechtbank. Reserveer wel tijdig door te bellen naar +31 (0) 30 233 0033 of een mail te sturen naar reserveren@DeRechtbank.com.
Bekijk onze high tea

Borrel
Misschien wel het favoriete moment van de dag in Nederland: de borrel. Bij De Rechtbank weten we daar alles van af. Behalve ruime keuzen uit wijnen en bieren, heeft De Rechtbank heerlijke cocktails, Gin&Tonics en aperitiefs op de kaart staan. Ook nemen we de borrelhap serieus: naast de klassiekers serveert De Rechtbank een heerlijke antipastiplank en andere snacks die een drankje nóg lekkerder maken. 
Bekijk onze Borrelkaart

Diner
Een snelle hap of juist een uitgebreid diner, alles is mogelijk bij De Rechtbank. We transformeren uw avond met gemak in een gastronomische ervaring met bijpassende wijnen, maar serveren u even lief een makkelijke en smakelijke pasta terwijl u uw mail bijwerkt. Waar heeft u behoefte aan? Wij vullen de avond graag voor u in naar gelang uw wensen. 
Bekijk onze Dinerkaart

Alvast een voorproefje van de wijnkaart? Klik dan hier.