Nu boeken
nl
 
 
 

Locatie

U vindt ons aan de Korte Nieuwstraat middenin het centrum van Utrecht, op maar een paar meter afstand van de Dom en het bekende Domplein! Ook bevindt u zich middenin het winkelhart van de stad en op loopafstand van de Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station. 

Court Hotel bereiken met het openbaar vervoer
Pakt u de bus, dan neemt u vanaf het Centraal Station lijn 2. Dit kleine busje voert u langs enkele leuke plekken in Utrecht, waarna u recht voor de deur van het hotel uitstapt bij de bushalte Hamburgerstraat!
Het autoschuwe centrum van Utrecht maakt dit de meest makkelijke optie, en ook nog eens een erg milieuvriendelijke.

Court Hotel bereiken per auto
Komt u met de auto? Dan kunt u bij uw reservering aangeven een parkeerplek in onze privéparkeergarage te willen reserveren. Deze bevindt zich op slechts vijf minuten lopen van het hotel, en het tarief bedraagt € 25,00 per dag, geldend van check-in om 15:00 tot check-out om 12:00. Het adres van de parkeergarage is Jansdam 1, 3512 AH Utrecht.

Ook kunt u parkeren bij parkeergarage P Springweg, Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht. U loopt vanuit deze parkeergarage in vijf minuten naar het hotel.

Taxi
Uiteraard werken wij samen met een "vaste" taxicentrale, indien gewenst reserveren en regelen wij graag vooraf vervoer voor u! Ook voor het vervoer van grotere groepen (bijvoorbeeld van- en naar Schiphol), kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via 030 2330 033 of via welcome@courthotel.nl.
Een taxi naar luchthaven Schiphol kost tussen de € 59,00 en € 69,00.

Wist u dat...
Wij op onze locatie ook vergaderzalen en zelfs een feestzaal hebben? Onze tien zalen varieren in grootte, en zijn dus geschikt voor meetings van 2 personen tot feesten van 150 personen. Onze Event Executives zijn creatieve alleskunners die met liefde de perfecte vergadering voor u organiseren. Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij Utrecht City Meetings of neem contact op via welkom@UtrechtCityMeetings.com of per telefoon op +31 (0)30 233 0033.

Toeristische informatie
Voor alle actuele informatie over Utrecht neemt u een kijkje op www.bezoek-utrecht.nl, of op Court Hotel's Facebook of Instagram voor de leukste tips en to do's.