Nu boeken
nl
 
 

Route & parkeren

 

U vindt ons aan de Korte Nieuwstraat middenin het centrum van Utrecht, op maar een paar meter afstand van de Dom en het bekende Domplein! Ook bevindt u zich middenin het winkelhart van de stad en op loopafstand van de Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station. 

Openbaar vervoer
Het makkelijkst komt u van Utrecht Centraal naar Court Hotel te voet. Wilt u toch een stukje met de bus? Dan pakt u een van de vele bussen die stoppen bij Janskerkhof, en loopt u via het Domplein naar Court Hotel. 

Parkeren
Komt u met de auto? Dan kunt u bij uw reservering aangeven een parkeerplek in onze privéparkeergarage te willen reserveren. Deze bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het hotel, en het tarief bedraagt € 25,00 per dag, van check-in om 15:00 tot check-out om 12:00.

Op uw GPS-systeem voert u het volgende adres in voor de parkeergarage:

Jansdam 1
3512 HA Utrecht

Ook kunt u parkeren bij parkeergarage P Springweg (Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht). U loopt vanuit deze parkeergarage in vijf minuten naar het hotel, en het tarief hier bedraagt € 3,60 per uur, en € 36,00 per 24 uur.

Taxi's en groepsvervoer
Uiteraard werken wij samen met een "vaste" taxicentrale, indien gewenst reserveren en regelen wij graag vooraf vervoer voor u! Ook voor het vervoer van grotere groepen (bijvoorbeeld van- en naar Schiphol), kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via 030 2330 033 of via welcome@courthotel.nl.