Nu boeken
nl
 
 
 

Vergaderen op een bijzondere locatie

Bij Court Hotel en De Rechtbank geloven wij niet in standaard vergaderarrangementen. Daarom hebben wij een vergaderproduct neergezet om trots op te zijn: Utrecht City Meetings!
Onze Groups & Event Executives hebben ruime ervaring met het organiseren van vergaderingen, evenementen en feesten, en nemen u dus graag de zorgen uit handen met betrekking tot het organiseren van uw gelegenheid.
Samen met u stellen wij de perfecte mix samen van onze producten die passen bij uw wensen en verwachtingen.
 

Utrecht City Meetings

Utrecht City Meetings maakt gebruik van het beste dat Utrecht te bieden heeft, en alles waar u behoefte aan heeft bij het organiseren van een vergadering of evenement. Met onze  Utrecht City Hotels, vergaderzalen van verschillende formaten, feestzaal, restaurants en talloze cateringmogelijkheden kunnen onze Groups & Events Executives u alle zorgen uit handen nemen. U heeft één contactpersoon, die alles in werking stelt om ervoor te zorgen dat uw gelegenheid een succes wordt.
Daarbij bevinden onze vergaderzalen, hotels en restaurants zich allen in monumentale panden met een verhaal, en bent u altijd verzekerd van kwaliteit en inspiratie.


Meerdaagse evenementen/vergaderingen

Ook voor een meerdaagse vergadering kunt u bij ons terecht, en in combinatie met een overnachting en bijvoorbeeld een diner maken wij graag een aantrekkelijk arrangement voor u.


Food & Drinks

Gedurende een intensieve dag vergaderen, moet de inwendige zakenmens versterkt worden. Wij bieden u daarom verschillende mogelijkheden om tijdens de breaks lekker te genieten. Klik hier voor meer informatie.
 

Overige mogelijkheden en contact

Behalve de vergaderruimtes en de Vrouwe Justitiazaal kunnen wij u nog vele andere opties aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.
Heeft u persoonlijke wensen? Geen probleem, laat het ons weten en wij maken graag een voorstel op maat! Welkom@UtrechtCityMeetings.com of +31 (0)30 2330 033.