Nu boeken
nl
 
 
 

Jullie bruiloft in de voormalige Utrechtse rechtbank

Jullie gaan trouwen!
Van harte gefeliciteerd, jullie gaan een mooie en spannende tijd tegemoet. 

Vaak is de eerste stap bij het organiseren van een bruiloft het bepalen van de locatie. Aan de hand hiervan kunnen jullie namelijk de verdere invulling gaan bepalen zoals het aantal personen per onderdeel van de dag, de wensen voor het diner en de feestelijke aankleding en dus uitstraling van jullie trouwdag.

Jullie hebben hier vast al mooie ideeën over en een flexibele houding vanuit de locatie is dan erg belangrijk. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, en één vast contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee en bespreken we jullie specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie(s). 

De mogelijkheden zijn legio: een borrel met taart en prosecco toost, een drie- of viergangen diner voor al jullie (dag)gasten of een spetterend feest met live band of DJ in jullie eigen ‘rechtszaal’. Nadat jullie tot in de late uurtjes gefeest hebben, kunnen jullie bij ons overnachten zodat jullie de volgende ochtend met een select gezelschap na kunnen praten over deze geweldige dag onder het genot van een heerlijk ontbijt. Klik hier voor meer informatie over de diverse mogelijkheden. 

Geen standaard bruiloft, maar een uniek huwelijksfeest op basis van jullie wensen: dáár gaan wij voor. Wij hopen jullie te mogen ontvangen voor een afspraak bij De Rechtbank! Voor meer informatie kunnen jullie contact met ons opnemen via 030 2330 033 of Reserveren@DeRechtbank.com.