Nu boeken
nl
 
 
 

Grachtenvaarders en Court Hotel

 

De stad Utrecht is het mooist vanaf het water. Maak uw verblijf bij Court Hotel dan ook compleet met een tocht door de prachtige grachten!

€ 90,00
per persoon

 
  • Inbegrepen in het arrangement zijn:
  • 1 overnachting voor 2 personen in een Court Room
  • Rituals verzorgingsproducten
  • Ontbijt voor 2 personen
  • BTW
  • 1 rondvaart voor 2 personen inclusief hapjes en drankjes (naar keuze ochtend- of middagtour)
  • (exclusief verblijfsbelasting)

Net als bij Court Hotel staat ook bij haar partners kwaliteit en gastvrijheid voorop. Bryan en Kim, een jong stel dat altijd op zoek is naar exclusiviteit en vernieuwing, steekt met Grachtenvaarders de stadservaring van Utrecht in een geheel nieuw jasje. Weg met het standaard, massale rondvaartschip! Op hun fluisterstille boot, omgebouwd tot een prachtig terras, voorzien zij de gasten van lokale drankjes en delicatessen. De kapitein maakt de beleving compleet met een goed verhaal over de stad. 

Grachtenvaarders maken iedere zaterdagochtend van 10:30-12:00 een tocht door de Oude- en Nieuwegracht en de charmante singels.

Ben je geïnteresseerd in het maken van een reservering? Je bent van harte welkom contact op te nemen per telefoon op 030 233 00 33 of per mail naar reservations@courthotel.nl.
NB. De maximumcapaciteit van de boot is 12 personen. Eventueel zijn ook andere gasten op de boot aanwezig. Bij zeer slecht weer wordt de tocht afgelast. Bij lichte regenval wordt de boot overkapt. In de koude maanden wordt er gebruik gemaakt van terrasheaters. 

Kom je met het hele gezin? Of met een groep vrienden, familie of collega's? Als vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het arrangement voor een groter gezelschap te boeken. Neem contact op met de afdeling Reserveringen voor de mogelijkheden per telefoon of e-mail op bovenstaand nummer en adres. 

Dit arrangement kan uitsluitend geboekt worden voor vrijdag of zaterdag aangezien de tour op zaterdagochtend plaatsvindt.